Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g beetroot, small, peeled (see Tip)
- 250 g zucchini, cut into pieces (5 cm long)
Dressing
- 70 g extra virgin olive oil
- 30 g white vinegar
- 15 g lemon juice
- ½ tsp Dijon mustard
- 10 g maple syrup
- ½ tsp dried basil
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 250 g burrata cheese
- fresh basil, leaves only, torn
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1650.4 kJ / 394.5 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 12.6 g
- Vetten
- 31.7 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 506.7 mg
Alternatieve recepten
Ossobuco with orange and fennel salad
2 godz. 45 min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 45 Min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Apple tart (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Cauliflower hummus with green vegetables
1h
Chickpea and carrot dip
15 Min
Zingy avocado and lime dip
10 Min