Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)

Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)

4.5 4 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 20min
4 portions

Ingrediënten

  • beetroot small, peeled (see Tip)
    300 g
  • zucchini cut into pieces (5 cm long)
    250 g
Dressing
  • extra virgin olive oil
    70 g
  • white vinegar
    30 g
  • lemon juice
    15 g
  • Dijon mustard
    ½ tsp
  • maple syrup
    10 g
  • dried basil
    ½ tsp
  • sea salt
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper
    1 - 2 pinches
  • burrata cheese
    250 g
  • fresh basil leaves only, torn

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 506.7 mg
Eiwitten 15.9 g
Calorieën 1650.4 kJ / 394.5 kcal
Vetten 31.7 g
Vezels 2.8 g
Verzadigd vet 11 g
Koolhydraten 12.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...