Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 75 g brown onion
- 3 garlic cloves
- 50 g unsalted butter
- 10 g dried porcini mushrooms, crumbled
- 150 g red wine
- 250 g fresh Swiss brown mushrooms (see Tips)
- ½ tsp salt
- 200 g cream cheese
- 2 tsp dried pepperleaf (see Tips)
- ½ tsp Dijon mustard
- fresh chives, cut into small pieces, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 467 kJ / 111 kcal
- Eiwitten
- 2.391 g
- Koolhydraten
- 1.469 g
- Vetten
- 10.662 g
- Vezels
- 0.859 g
Alternatieve recepten
Brutti ma buoni
4h 40min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55min
Almond tuiles
30min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1h 50 min.
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Umami paste
5min
Green fig and lime marmalade
1 Std. 10 Min
Anise-cured salmon
14h 10min
Crème anglaise
15min
Za'atar seasoning
5min