Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 75 g brown onion
- 3 garlic cloves
- 50 g unsalted butter
- 10 g dried porcini mushrooms, crumbled
- 150 g red wine
- 250 g fresh Swiss brown mushrooms (see Tips)
- ½ tsp salt
- 200 g cream cheese
- 2 tsp dried pepperleaf (see Tips)
- ½ tsp Dijon mustard
- fresh chives, cut into small pieces, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 467 kJ / 111 kcal
- Eiwitten
- 2.391 g
- Koolhydraten
- 1.469 g
- Vetten
- 10.662 g
- Vezels
- 0.859 g
Alternatieve recepten
Smashed pea and bean dip
30 min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Mini chive pikelets with mushrooms
1h
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Miso kraut
168 Std. 20 Min
Umami paste
5min
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Colcannon
40min
Smoky Mexican bean soup
35 min
Mushroom cappuccino
25 min
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
Broad bean bruschetta
30 min