Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 75 g brown onion
- 3 garlic cloves
- 50 g unsalted butter
- 10 g dried porcini mushrooms, crumbled
- 150 g red wine
- 250 g fresh Swiss brown mushrooms (see Tips)
- ½ tsp salt
- 200 g cream cheese
- 2 tsp dried pepperleaf (see Tips)
- ½ tsp Dijon mustard
- fresh chives, cut into small pieces, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 467 kJ / 111 kcal
- Eiwitten
- 2.391 g
- Koolhydraten
- 1.469 g
- Vetten
- 10.662 g
- Vezels
- 0.859 g
Alternatieve recepten
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 Std. 25 Min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Parmesan gelato
4 Std. 30 Min
Walnut and blue cheese shortbread
1h 20min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
White balsamic reduction
40min
Curried green beans
40min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Mushroom pâté
1 Std. 15 Min
Mixed mushroom pâté
1 Std. 25 Min
Pecan pie cheesecake cups
35 Min
Pears in red wine
3 Std. 20 Min