Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 75 g brown onion
- 3 garlic cloves
- 50 g unsalted butter
- 10 g dried porcini mushrooms, crumbled
- 150 g red wine
- 250 g fresh Swiss brown mushrooms (see Tips)
- ½ tsp salt
- 200 g cream cheese
- 2 tsp dried pepperleaf (see Tips)
- ½ tsp Dijon mustard
- fresh chives, cut into small pieces, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 467 kJ / 111 kcal
- Eiwitten
- 2.391 g
- Koolhydraten
- 1.469 g
- Vetten
- 10.662 g
- Vezels
- 0.859 g
Alternatieve recepten
Citrus salt
35 min
Herbed lavosh
55 min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15 min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Thai red curry paste
15 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Spiced nut clusters
35 min
Parmesan gelato
4 Std. 30 Min
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
White bean dip with chimichurri
15 min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min