Apparaten en accessoires
Crispy bread with tapenade
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
6 portions
Ingrediënten
-
wholemeal bread loaf cut into slices and crusts removed1
-
extra virgin olive oil (approx. 1 tsp per slice of bread)
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
pickled capers drained30 g
-
garlic cloves3
-
roasted pine nuts100 g
-
pitted Kalamata olives60 g
-
fresh basil leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
771.8 mg
Eiwitten
18.2 g
Calorieën
1992.3 kJ /
474.3 kcal
Vetten
24.5 g
Vezels
8 g
Verzadigd vet
5.6 g
Koolhydraten
41.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegetarian Kitchen
87 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Moroccan lamb with pilaf
5u. 40min
Beetroot salad
10min
Anise-cured salmon
14u. 10min
Moroccan harira soup with chicken
55min
Double ginger and pear cake
1u. 35min
Chilli raita potato salad
55min
Thandi
5min
Kashmiri garlic naan
1u. 50min
Smoked mussels with Pernod sauce
35min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2u. 50min
Bengali fish cakes
1u. 20min
Traditional hommus
25u. 5min