Crispy bread with tapenade

Crispy bread with tapenade

4.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
6 portions

Ingrediënten

  • wholemeal bread loaf cut into slices and crusts removed
    1
  • extra virgin olive oil (approx. 1 tsp per slice of bread)
  • cheddar cheese cut into pieces (3 cm)
    100 g
  • pickled capers drained
    30 g
  • garlic cloves
    3
  • roasted pine nuts
    100 g
  • pitted Kalamata olives
    60 g
  • fresh basil leaves only, for garnishing
    2 - 3 sprigs

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 771.8 mg
Eiwitten 18.2 g
Calorieën 1992.3 kJ / 474.3 kcal
Vetten 24.5 g
Vezels 8 g
Verzadigd vet 5.6 g
Koolhydraten 41.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...