Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 wholemeal bread loaf, cut into slices and crusts removed
- extra virgin olive oil (approx. 1 tsp per slice of bread)
- 100 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 30 g pickled capers, drained
- 3 garlic cloves
- 100 g roasted pine nuts
- 60 g pitted Kalamata olives
- 2 - 3 sprigs fresh basil, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1992.3 kJ / 474.3 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 41.6 g
- Vetten
- 24.5 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 771.8 mg
Alternatieve recepten
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1 Std.
Sago plum pudding
28h 15min
Quark chocolate mousse
1 Std. 10 Min
Coulibiac salmon pie
2 Std. 40 Min
Polenta
25 Min
Creamy turkey stew (TM5)
3 godz. 50 min
Jewelled quinoa salad
1 godz. 35 min
Buckwheat mushroom tartlets
1 Std. 45 Min
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20 Min
Lentil hotpot
12 godz. 45 min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Orange Campari marmalade
1 godz. 35 min