Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 wholemeal bread loaf, cut into slices and crusts removed
- extra virgin olive oil (approx. 1 tsp per slice of bread)
- 100 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 30 g pickled capers, drained
- 3 garlic cloves
- 100 g roasted pine nuts
- 60 g pitted Kalamata olives
- 2 - 3 sprigs fresh basil, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1992.3 kJ / 474.3 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 41.6 g
- Vetten
- 24.5 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 771.8 mg
Alternatieve recepten
Lemon caper butter
10 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min
Olive and fennel grissini
25h 30min
Asparagus risotto
40 Min
White balsamic reduction
40 Min
Mushroom risotto
30 min
Basil pesto
10 min
Marinated capsicum
55 min
Gluten free spinach and lemon pasta
1h 20 min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 Std. 50 Min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Tapenade
10 min