Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 500 g white balsamic vinegar
- 50 g dry sherry
- 80 g raw sugar
- 2 dried bay leaves
- 8 whole white peppercorns (see Tips)
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into quarters
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 3249.5 kJ / 773.7 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 158.4 g
- Vetten
- 0.5 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 13.8 g
- Natrium
- 130.4 mg
Alternatieve recepten
Ravioli with zucchini sauce
35 min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4 godz. 55 min
Lamb and barley soup
50 Min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2 Std.
Wholegrain mustard
120h
Cheese soufflés
30 min
Pear and blue cheese risotto
30 min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Apple and ginger paste
6h 15min
Creamed rice pudding with apple and pear compote
30 min