Apparaten en accessoires
Dukkah eggs with asparagus and feta
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
2 portions
Ingrediënten
-
pistachios50 g
-
sesame seeds20 g
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Danish feta cut into pieces100 g
-
milk of choice30 g
-
water500 g
-
eggs chilled4
-
green asparagus ends trimmed1 - 2 bunches
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling (optional)1 tbsp
-
gluten free bread toasted, to serve2 slices
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1285.4 mg
Eiwitten
36.8 g
Calorieën
3233.5 kJ /
769.5 kcal
Vetten
59.1 g
Vezels
8.2 g
Verzadigd vet
13.9 g
Koolhydraten
20.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Good food, gluten free
94 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Thai-style fish cakes
30min
Crab briks
55min
Black-eyed bean stew with baby squid
5u. 15min
Sicilian prawn salad
40min
Miso soup and sake seafood with rice
1u. 5min
Prawn salad with horseradish cream
1u.
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4u. 30min
Frozen pineapple cream
10min
Asian chicken noodle soup
1u. 35min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1u. 55min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Prawn stir-fry
25min