Dukkah eggs with asparagus and feta

Dukkah eggs with asparagus and feta

4.3 9 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
2 portions

Ingrediënten

  • pistachios
    50 g
  • sesame seeds
    20 g
  • coriander seeds
    1 tbsp
  • cumin seeds
    2 tbsp
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • Danish feta cut into pieces
    100 g
  • milk of choice
    30 g
  • water
    500 g
  • eggs chilled
    4
  • green asparagus ends trimmed
    1 - 2 bunches
  • extra virgin olive oil plus extra for drizzling (optional)
    1 tbsp
  • gluten free bread toasted, to serve
    2 slices

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1285.4 mg
Eiwitten 36.8 g
Calorieën 3233.5 kJ / 769.5 kcal
Vetten 59.1 g
Vezels 8.2 g
Verzadigd vet 13.9 g
Koolhydraten 20.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...