Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g carrot, cut into pieces
- 1 green apple (approx. 95 g), cored and cut into quarters
- 50 g red onion, to taste
- 200 g cabbage, cut into pieces
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 2 tbsp mayonnaise (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 434 kJ / 103.3 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 7.7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 104.4 mg
Alternatieve recepten
ANZAC biscuits
40min
Tomato ketchup
1h 10min
Broccoli salad
10 min
Beetroot salad
10 min
Vegetable stock paste
30min
Apple sauce
20 min
Beetroot salad
10 min
Chunky basil pesto dip
10 min
Hot cross buns
1h 40min
Stewed apples with walnut crumble topping
25 min
Quick beetroot relish
40min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min