Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g beetroot, small, peeled (see Tip)
- 250 g zucchini, cut into pieces (5 cm long)
Dressing
- 70 g extra virgin olive oil
- 30 g white vinegar
- 15 g lemon juice
- ½ tsp Dijon mustard
- 10 g maple syrup
- ½ tsp dried basil
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 250 g burrata cheese
- fresh basil, leaves only, torn
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1650.4 kJ / 394.5 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 12.6 g
- Vetten
- 31.7 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 506.7 mg
Alternatieve recepten
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 godz. 5 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 dk
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 dk
Laksa paste (Noni Jenkins)
10 dk
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 dk
Lamb saag (Noni Jenkins)
1sa 15 dk
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40 dk
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6 Std. 15 Min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1u. 35min
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1sa 15 dk
Chiang Mai noodles
25 dk
Kuruma iraichchi with coconut roti
1sa 40 dk