Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g beetroot, small, peeled (see Tip)
- 250 g zucchini, cut into pieces (5 cm long)
Dressing
- 70 g extra virgin olive oil
- 30 g white vinegar
- 15 g lemon juice
- ½ tsp Dijon mustard
- 10 g maple syrup
- ½ tsp dried basil
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 250 g burrata cheese
- fresh basil, leaves only, torn
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1650.4 kJ / 394.5 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 12.6 g
- Vetten
- 31.7 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 506.7 mg
Alternatieve recepten
Lamb saag (Noni Jenkins)
1 Std. 15 Min
Brinjal (eggplant pickle)
1h 30min
Black tahini and beetroot hommus
1sa 10 dk
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15 min
Ginger paste
15 min
Harissa
25 min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6h 15min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Tandoori paste
5min
Tomato passata
1h 40min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min