Apparaten en accessoires
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, using modes)
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
celeriac cut in pieces, to fit through feeder tube500 g
Mayonnaise
-
grapeseed oil120 g
-
egg yolk1
-
mustard1 tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
red wine vinegar15 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
184.2 mg
Eiwitten
2.5 g
Calorieën
1381.3 kJ /
330.1 kcal
Vetten
31.3 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
3.3 g
Koolhydraten
11.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 h 15 min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
Beetroot Carpaccio
20 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
10 min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1 h 20 min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1 h 35 min
Angolan fish stew (Calulu)
50 min
Monkfish tagine with preserved lemon
1 h 35 min
Hot orange chocolate on a stick
2 h 50 min
Mustard balsamic vinegar dressing
10 min