Apparaten en accessoires
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
celeriac cut in pieces, to fit through feeder tube500 g
Mayonnaise
-
grapeseed oil120 g
-
egg yolk1
-
mustard1 tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
red wine vinegar15 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
184.2 mg
Eiwitten
2.5 g
Calorieën
1381.3 kJ /
330.1 kcal
Vetten
31.3 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
3.3 g
Koolhydraten
11.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Spiralized Carrot and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15min
Portuguese Bread (Pão de água)
3u. 45min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
1u. 25min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1u. 15min
Celeriac Remoulade
Geen beoordelingen
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4u. 20min
Ratatouille
40min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Sticky Toffee Puddings (Metric) (TM6)
1u.
Beetroot Carpaccio with Burrata
1u. 25min
Smoked Mackerel Pâté
55min