Compatibele versies
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g unsalted butter, plus extra melted to grease
- 60 g plain flour, plus extra to dust
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces
- ¼ onion
- 3 whole cloves
- 450 g milk
- 1 pinch paprika
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 100 g soft goat's cheese (see Tips)
- 5 eggs, separated
- 1 pinch cream of tartar
- boiling water, to cook
- 50 g soft goat's cheese, to top
- shaved Parmesan cheese, to top
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1173.2 kJ / 280.4 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 19.4 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 316.3 mg
Alternatieve recepten
Easy marshmallows
4h 25min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2h 40min
Apple frangipane tart
1 Std. 20 Min
Espresso caramel sauce
45min
Rhubarb crumble
45min
Marbled meringue gateau
2h 35min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2h
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Whipped Feta
35min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 Min
Best ever carrot cake
1h 35 min