Compatibele versies
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g unsalted butter, plus extra melted to grease
- 60 g plain flour, plus extra to dust
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces
- ¼ onion
- 3 whole cloves
- 450 g milk
- 1 pinch paprika
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 100 g soft goat's cheese (see Tips)
- 5 eggs, separated
- 1 pinch cream of tartar
- boiling water, to cook
- 50 g soft goat's cheese, to top
- shaved Parmesan cheese, to top
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1173.2 kJ / 280.4 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 19.4 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 316.3 mg
Alternatieve recepten
Plum paste
1h
Mini Jamaican style ginger bundts
25 Min
Lemon curd easter biscuits
1h 30min
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1h 15min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50min
Almond pastry
25 Min
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1h 30min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1h 45min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 godz. 10 min
Hot cross bun loaf
2 godz. 40 min
Beetroot and tequila cured salmon
24óra 20p
Santiago cake
1h 20min