Compatibele versies
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g unsalted butter, plus extra melted to grease
- 60 g plain flour, plus extra to dust
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces
- ¼ onion
- 3 whole cloves
- 450 g milk
- 1 pinch paprika
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 100 g soft goat's cheese (see Tips)
- 5 eggs, separated
- 1 pinch cream of tartar
- boiling water, to cook
- 50 g soft goat's cheese, to top
- shaved Parmesan cheese, to top
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1173.2 kJ / 280.4 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 19.4 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 316.3 mg
Alternatieve recepten
Only the best chocolate chip cookies ever
25 min
Whipped Feta
35min
Vanilla Cupcakes
1h 10min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30min
Vegan Danish Pastries
1h 15min
Salsa verde
5 Min
Greek pita breads
1h 15min
Broccoli stem falafel
25h 40min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1h 30min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7 Std. 10 Min