Apparaten en accessoires
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 20min
6 portions
Ingrediënten
Almond crumble
-
plain flour40 g
-
unsalted butter40 g
-
white sugar40 g
-
sea salt1 pinch
-
flaked almonds2 tbsp
Bay leaf crème anglaise
-
milk250 g
-
egg yolks4
-
white sugar20 g
-
fresh bay leaves5
Poached pears
-
hot water250 g
-
dry white wine450 g
-
almond liqueur70 g
-
white sugar30 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
star anise1
-
cinnamon quill1
-
Beurre Bosc pears ripe but not soft, peeled and cored6
-
brown sugar60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
58.6 mg
Eiwitten
5.4 g
Calorieën
2068.3 kJ /
494.3 kcal
Vetten
11.1 g
Vezels
8.7 g
Verzadigd vet
5.3 g
Koolhydraten
77.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Community fave brown rice salad
55min
Peppermint crisp tart
24u. 20min
French onion dip
45min
Raspberry and basil sangria
40min
Cauliflower Mash
Geen beoordelingen
Pico de Gallo (Mexican Tomato Salsa)
5min
Homemade Sour Cream
16u. 30min
Middle Eastern planked salmon
1u. 40min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1u. 10min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1u.
Tequila kiwi smash
5min
Spicy Margarita Fizz
10min