Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 20min
6 portions

Ingrediënten

Almond crumble
  • plain flour
    40 g
  • unsalted butter
    40 g
  • white sugar
    40 g
  • sea salt
    1 pinch
  • flaked almonds
    2 tbsp
Bay leaf crème anglaise
  • milk
    250 g
  • egg yolks
    4
  • white sugar
    20 g
  • fresh bay leaves
    5
Poached pears
  • hot water
    250 g
  • dry white wine
    450 g
  • almond liqueur
    70 g
  • white sugar
    30 g
  • vanilla bean extract
    1 tsp
  • star anise
    1
  • cinnamon quill
    1
  • Beurre Bosc pears ripe but not soft, peeled and cored
    6
  • brown sugar
    60 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 58.6 mg
Eiwitten 5.4 g
Calorieën 2068.3 kJ / 494.3 kcal
Vetten 11.1 g
Vezels 8.7 g
Verzadigd vet 5.3 g
Koolhydraten 77.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...