Heirloom Tomato Gazpacho

Heirloom Tomato Gazpacho

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
4 portions

Ingrediënten

  • shallots cut into pieces
    60 g
  • garlic cloves to taste
    1 - 2
  • fresh Fresno chilli (see Tip)
    1
  • red bell pepper stem, seeds and pith removed, cut into pieces
    140 g
  • English cucumbers cut into pieces
    170 g
  • heirloom tomatoes quartered
    680 g
  • extra virgin olive oil plus extra to drizzle
    60 g
  • red wine vinegar
    30 g
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • fresh basil leaves only, hand torn
    2 - 4 sprigs
  • fresh chives thinly sliced
    10
  • ground black pepper to taste

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 450.8 mg
Eiwitten 3.2 g
Calorieën 807.7 kJ / 193 kcal
Vetten 14.3 g
Vezels 3.5 g
Verzadigd vet 2.2 g
Koolhydraten 14.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...