Apparaten en accessoires
Lupini cheese
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 20min
450 g
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
-
preserved lupini beans drained and skins removed (see Tips)250 g
-
lemon juice (see Tips)20 g
-
nutritional yeast (see Tips)20 g
-
salt1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
nutmeg1 pinch
-
filtered water380 g
-
agar agar (see Tips)2 tsp
-
gluten free cornflour30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 450 g
Eiwitten
42.5 g
Calorieën
3266.8 kJ /
777.8 kcal
Vetten
31.8 g
Vezels
28.5 g
Koolhydraten
71.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan tiramisu
3u. 20min
Cashew bread French toast
1u. 40min
Vegan butter
8u. 5min
Gluten free sourdough bread
192u. 20min
Pumpkin, carrot and herb bread
1u. 30min
Creamy coconut yoghurt
18u.
Vanilla cashew yoghurt
24u. 15min
Cashew cheddar cheese
3u. 10min
Plant-based parmesan
5min
Tofu chocolate ice cream
6u. 10min
Savoury tofu quiche
1u. 30min
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25u. 20min