Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 250 g preserved lupini beans, drained and skins removed (see Tips)
- 20 g lemon juice (see Tips)
- 20 g nutritional yeast (see Tips)
- 1 tsp salt
- ½ tsp garlic powder
- 1 pinch nutmeg
- 380 g filtered water
- 2 tsp agar agar (see Tips)
- 30 g gluten free cornflour
- Voeding
- per 450 g
- Calorieën
- 3266.8 kJ / 777.8 kcal
- Eiwitten
- 42.5 g
- Koolhydraten
- 71.8 g
- Vetten
- 31.8 g
- Vezels
- 28.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Vegan Butter Spread
5 Std. 10 Min
Slow cooked chickpeas (TM5)
26h 5min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Vegan mozzarella
3 Std. 40 Min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
Tofu 'sour cream'
5min
Vegan macadamia cheese ball
56h 55 min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Cashew sour cream
10min
Vegan butter
8h 5min