Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pangritata
- 1 garlic clove
- 40 g ciabatta bread (approx. 1 slice), cut into pieces (2 cm)
- 1 sprig fresh parsley, leaves only
- 20 g olive oil
- 30 g pine nuts
Vegetable pasta
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 2000 g water
- 100 g broccoli, broken into florets
- 100 g zucchini, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into thirds
- 50 g sugar snap peas, cut into slices
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh mushrooms, cut into quarters
- ½ tsp dried chilli flakes
- 60 g olive oil
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to season
- 500 g fresh pasta (see Tips)
- 60 g salted butter
- 180 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4407.2 kJ / 1049.3 kcal
- Eiwitten
- 27.4 g
- Koolhydraten
- 70.8 g
- Vetten
- 71.8 g
- Verzadigd vet
- 30.9 g
- Vezels
- 9.1 g
- Natrium
- 1091.9 mg
Alternatieve recepten
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Pasta alla puttanesca
35min
Quick veggie pasta salad
30min
Pad see ew
30min
Tortellini soup
20min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Penne and vegetables
35min
One pot pasta with chorizo
35min
Vegetable pilaf
1h
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min