Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pangritata
- 1 garlic clove
- 40 g ciabatta bread (approx. 1 slice), cut into pieces (2 cm)
- 1 sprig fresh parsley, leaves only
- 20 g olive oil
- 30 g pine nuts
Vegetable pasta
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 2000 g water
- 100 g broccoli, broken into florets
- 100 g zucchini, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into thirds
- 50 g sugar snap peas, cut into slices
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh mushrooms, cut into quarters
- ½ tsp dried chilli flakes
- 60 g olive oil
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to season
- 500 g fresh pasta (see Tips)
- 60 g salted butter
- 180 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4407.2 kJ / 1049.3 kcal
- Eiwitten
- 27.4 g
- Koolhydraten
- 70.8 g
- Vetten
- 71.8 g
- Verzadigd vet
- 30.9 g
- Vezels
- 9.1 g
- Natrium
- 1091.9 mg
Alternatieve recepten
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 min
Soba noodle mee goreng
40min
Ravioli with zucchini sauce
35 min
Quick veggie pasta salad
30 min
Turkey taco salad bowl
15 min
Black bean enchiladas
1h 20min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Penne and vegetables
35 min
Risotto verde
45 min
Red beans and rice with turkey meatballs
1 godz.
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Pasta alla puttanesca
35 min