Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g basmati rice
- 150 g acorn squash, trimmed, cut into halves and cut into thin slices (5 mm)
- 160 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (1 cm)
- 150 g fresh green beans, trimmed and cut into quarters
- 100 g frozen green peas, thawed
- 280 g jarred marinated artichoke hearts, drained and cut into halves
- 10 cm piece fresh ginger, peeled
- 6 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 50 g olive oil
- 2 dried bay leaves
- 4 cardamom pods, crushed
- 1 cinnamon quill
- 2 pinches saffron threads
- 1 tsp ground smoked paprika
- ½ tsp chilli powder, to taste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 100 g dry white wine
- 2 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 600 g water
- 40 g slivered almonds, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1846.3 kJ / 439.5 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 62.6 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 12.4 g
- Natrium
- 961.2 mg
Alternatieve recepten
Potato and green pea curry
50 Min
Butternut mac and cheese
45 min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Rendang curry
30 Min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 Min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 min
Vegetable lasagne
1h 35 min
Vegetable chilli
50 Min
Tex-mex vegetable stew
1 Std. 15 Min
Autumn vegetable gratin
50 Min
Pulse and pumpkin curry
30 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min