Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing (optional)
- 100 g brown basmati rice
- 1000 g water
- 2 tsp salt
- 1 butternut pumpkin, washed, cut into halves lengthways and deseeded (see Tips)
- 20 g olive oil, plus extra for brushing
- 1 eschalot (approx. 40 g)
- 2 garlic cloves
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 1 parsnip, cut into pieces
- ½ red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 100 g fresh portobello mushrooms, cut into halves
- 2 tsp dried oregano
- ½ tsp ground black pepper
- slivered almonds, toasted, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1703.5 kJ / 405.6 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 56.3 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 13.3 g
- Natrium
- 1136.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Hearty lentil chilli
50min
Vegetarian quiche
1h 55min
Vegetable chilli
50min
Ancho chilli and black bean stew
40 Min
Raw pumpkin and zucchini curry
25 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Tex-mex vegetable stew
1h 15min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Butternut mac and cheese
45 min