Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing (optional)
- 100 g brown basmati rice
- 1000 g water
- 2 tsp salt
- 1 butternut pumpkin, washed, cut into halves lengthways and deseeded (see Tips)
- 20 g olive oil, plus extra for brushing
- 1 eschalot (approx. 40 g)
- 2 garlic cloves
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 1 parsnip, cut into pieces
- ½ red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 100 g fresh portobello mushrooms, cut into halves
- 2 tsp dried oregano
- ½ tsp ground black pepper
- slivered almonds, toasted, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1703.5 kJ / 405.6 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 56.3 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 13.3 g
- Natrium
- 1136.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Leek quiche
1h 20min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Butternut mac and cheese
45min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Pumpkin tart
2 Std. 15 Min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min