Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing (optional)
- 100 g brown basmati rice
- 1000 g water
- 2 tsp salt
- 1 butternut pumpkin, washed, cut into halves lengthways and deseeded (see Tips)
- 20 g olive oil, plus extra for brushing
- 1 eschalot (approx. 40 g)
- 2 garlic cloves
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 1 parsnip, cut into pieces
- ½ red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 100 g fresh portobello mushrooms, cut into halves
- 2 tsp dried oregano
- ½ tsp ground black pepper
- slivered almonds, toasted, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1703.5 kJ / 405.6 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 56.3 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 13.3 g
- Natrium
- 1136.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarian quiche
1 godz. 55 min
Kumara sausage rolls
1h 15min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Butternut mac and cheese
45min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Vegan moussaka
1h 50min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1h