Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 tbsp Greek-style natural yoghurt
- ½ tsp salt
- 2 tbsp tandoori paste (see Tips)
- 250 - 300 g paneer, cut into pieces (3 cm) (see Tips)
- ½ red capsicum, cut into pieces (2 cm)
- cold water, for soaking
- olive oil, for brushing
- 1 tsp garam masala (see Tips), for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 683.2 kJ / 162.7 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 276.6 mg
Alternatieve recepten
Paneer makhani
45min
Rajma (kidney bean curry)
45min
Chilli paneer
30min
Aloo tikki
55 min
Dosa with spiced potato filling
17 Std. 40 Min
Baingan ka bharta
1h 20min
Chhole (chickpea curry)
35 min
Potato karakari
50min
Amritsari dal
26 Std.
Savoury semolina
15min
Spiced paneer parcels
50min
Carrot halwa
1h 5min