Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Coriander spice paste
- 30 g fresh coriander (approx. 1 bunch), leaves only, plus extra for garnishing
- 5 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh long red chilli, trimmed and deseeded, if preferred
- 20 g lemon juice
- 20 g olive oil
- 1 tsp garam masala (see Tips)
- 1 tsp salt
- 100 g double cream
Paneer parcels
- 500 g paneer, cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
- 200 g cherry tomatoes, cut into halves
- 60 g fresh baby spinach leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2287.9 kJ / 544.7 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 49.1 g
- Verzadigd vet
- 28.6 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1294.5 mg
Alternatieve recepten
Palak paneer
45 min
Chickpea shawarma salad bowl
40min
Paneer makhani
45 min
Chilli paneer
30 min
Black bean enchiladas
1h 20min
Paneer tikka
40min
Onion bhaji
45 min
Palak paneer
1h 15min
Paneer Makhani
1 godz.
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Baingan ka bharta
1h 20min
Bang bang broccoli
3h 25min