Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Coriander spice paste
- 30 g fresh coriander (approx. 1 bunch), leaves only, plus extra for garnishing
- 5 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh long red chilli, trimmed and deseeded, if preferred
- 20 g lemon juice
- 20 g olive oil
- 1 tsp garam masala (see Tips)
- 1 tsp salt
- 100 g double cream
Paneer parcels
- 500 g paneer, cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
- 200 g cherry tomatoes, cut into halves
- 60 g fresh baby spinach leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2287.9 kJ / 544.7 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 49.1 g
- Verzadigd vet
- 28.6 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1294.5 mg
Alternatieve recepten
Chickpea shawarma salad bowl
40min
Paneer makhani
45min
Sabji (vegetable) curry
30min
Pudla with Spinach and Paneer
1 Std.
Palak Paneer
45min
Palak paneer
45min
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min
Rogani kumbh
45min
Chilli paneer
30min
Paneer Makhani
1 Std.
Paneer tikka
40min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 Std.