Compatibele versies
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g zucchini, trimmed
- 60 g olive oil, plus extra 2 tbsp
- 80 g onion, cut into halves
- 45 g freshly squeezed lemon juice
- 5 g lemon peel
- ½ bunch fresh basil, leaves only, plus extra to garnish
- ½ tsp garlic powder
- 10 g honey
- ½ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to sprinkle
- 1 tbsp roasted pine nuts, to sprinkle
- baguette, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1044.1 kJ / 249.6 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 9.6 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 247.3 mg
Alternatieve recepten
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 Min
Orange-brined turkey
29 Std. 45 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
20 min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter)
45 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15 min
Polenta with mediterranean vegetables
1 Std. 35 Min
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1 Std. 45 Min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15 min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15 min