Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 20 g pitted green olives
- 2 garlic cloves
- 120 g butter (see Tips)
- 2 pinches sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp paprika
- Voeding
- per 160 g
- Calorieën
- 3995.7 kJ / 955 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 101.2 g
- Verzadigd vet
- 62.2 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 607.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosalinda Tart (Fancy Pineapple Tart)
1h 30min
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40 dk
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 min
Pea and mint soup
20 dk
Chilli crunch (TM6)
30 dk
Crunchy nut snaps
3sa 45 dk
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24 Std. 25 Min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 Std. 30 Min
Thai green curry paste
10 dk
Sage and buckwheat stuffing balls
1h 10min
Peshwari naan
1sa 20 dk