Apparaten en accessoires
Italian butter
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
160 g
Ingrediënten
-
sun-dried tomatoes in oil, drained20 g
-
pitted green olives20 g
-
garlic cloves2
-
butter (see Tips)120 g
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper¼ tsp
-
paprika½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 160 g
Natrium
607.6 mg
Eiwitten
4.7 g
Calorieën
3995.7 kJ /
955 kcal
Vetten
101.2 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
62.2 g
Koolhydraten
15.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Butter it up!
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Mushroom and sauerkraut pierogi
2u. 30min
Korean pickled potato salad
25u. 10min
Raspberry and vanilla marshmallows
2u. 15min
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2u.
Black rye bread
2u. 35min
Potato and Rosemary Flatbread
1u.
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48u. 20min
All-Purpose Meat Rub
5min
Café de Paris butter
25min
Piccalilli
720u. 35min