Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 20 g pitted green olives
- 2 garlic cloves
- 120 g butter (see Tips)
- 2 pinches sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp paprika
- Voeding
- per 160 g
- Calorieën
- 3995.7 kJ / 955 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 101.2 g
- Verzadigd vet
- 62.2 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 607.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lebanese-style hommus
13h 15min
Sumac-spiced Houmous
5 Min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26u. 15min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter)
5 Min
Orange Creamsicle Whip
10 Min
Beef pierogi
1h
Saffron and cardamom poached pears
40min
Traditional hommus
25h 5min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 40 Min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10 Min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 Std. 20 Min