Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 20 g pitted green olives
- 2 garlic cloves
- 120 g butter (see Tips)
- 2 pinches sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp paprika
- Voeding
- per 160 g
- Calorieën
- 3995.7 kJ / 955 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 101.2 g
- Verzadigd vet
- 62.2 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 607.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Indonesian white spice paste
35 min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
French dressing
5min
Camembert with Cranberries and Almonds
30 min
Garlic and herb butter
10 min
Mayonnaise
5min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50 Min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter)
40min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Geen beoordelingen
Flammkuchen with dates and bacon
1h 20min
Homemade tallow or lard
25 godz. 15 min
Festive lobster pâté
4h 45min