Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g sea salt
- 10 g paprika
- 10 g dried chilli flakes
- 80 g red wine
- ½ tsp fennel seeds
- ½ tsp ground black pepper
- 1750 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 300 g pork fat (see Tips)
- sausage casings (see Tips)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1288.9 kJ / 308.1 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 25.8 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 646 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Italian sausages
40 min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2h 10min
Hearty Seafood Chowder
1h
Gin and juniper berry marmalade
1 godz. 30 min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2h 50 min
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10 Min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter)
40 min
Mango pudding (Brendan Pang)
2 Std. 15 Min
Polish egg salad with tartar sauce
10 Min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 Std.
Chicken and caramelised onion sausages
1h 5min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1h