Apparaten en accessoires
Dave Barbaro's spiced pork sausages
Voorbereiding. 30min
Totaal 40min
20 pieces
Ingrediënten
-
sea salt30 g
-
paprika10 g
-
dried chilli flakes10 g
-
red wine80 g
-
fennel seeds½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen1750 g
-
pork fat (see Tips)300 g
-
sausage casings (see Tips)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Natrium
646 mg
Eiwitten
16.6 g
Calorieën
1288.9 kJ /
308.1 kcal
Vetten
25.8 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
8.8 g
Koolhydraten
0.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Homemade sausages
7 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Grilled scallops with chilli jam
25 Min
Korean pickled potato salad (peeler)
25 Std. 10 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2 Std. 10 Min
Whey bread with soft cheese (TM6)
13 Std. 15 Min
Cheesy pull-apart garlic bread
1 Std.
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 Std. 5 Min
Sautéed prawns
15 Min
Browned Beef Cubes (Medium)
15 Min
Browned eschalots (250-350 g)
25 Min
Marinated feta cheese
170 Std.