Korean pickled potato salad

Korean pickled potato salad

4.9 18 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25u. 10min
6 portions

Ingrediënten

Pickle
  • soy sauce
    250 g
  • white sugar
    200 g
  • white wine vinegar
    250 g
  • daikon trimmed, peeled, cut into quarters and finely sliced (approx. 400-600 g)
    1
  • carrot peeled and cut into slices (3 mm)
    1
  • fresh long red chillies trimmed and thinly sliced
    2
Potato salad
  • water
    1000 g
  • sea salt
    1 tsp
  • new baby potatoes peeled (see Tips)
    800 g
  • spring onions/shallots trimmed and cut into pieces
    3
  • Kewpie mayonnaise
    200 g
  • sesame oil
    ¼ tsp
  • Lebanese cucumber cut into quarters and sliced
    1
  • long red chilli trimmed and thinly sliced to garnish
  • spring onion/shallot trimmed and thinly sliced to garnish

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 872.1 mg
Eiwitten 4.8 g
Calorieën 1726.1 kJ / 411 kcal
Vetten 32.3 g
Vezels 3.8 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 24.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...