Apparaten en accessoires
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
Voorbereiding. 30min
Totaal 30u.
8 portions
Ingrediënten
Sponge
-
butter to grease
-
eggs separated, at room temperature6
-
caster sugar115 g
-
plain flour70 g
-
vegetable oil50 g
Vanilla diplomat mousse
-
titanium strength gelatine leaves10 g
-
cold water to soak
-
milk330 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
caster sugar60 g
-
cornflour25 g
-
egg yolks (approx. 65 g)4
-
thickened cream300 g
Assembly
-
fresh strawberries whole, evenly sized, plus extra to decorate (see Tips)10 - 12
-
fresh strawberries hulled and sliced to layer160 g
-
icing sugar to dust
-
edible flowers to decorate
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portion
Natrium
100 mg
Eiwitten
11.3 g
Calorieën
1927.3 kJ /
458.9 kcal
Vetten
29.7 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
13.4 g
Koolhydraten
38.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Angel cake
5u. 15min
Shanghai Mooncake
Geen beoordelingen
Two Pound Apple Pie
Geen beoordelingen
Fraisier sponge
30u.
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26u. 35min
Crème pâtissière
15min
Fruit Sauce (Coulis)
10min
Banoffee arctic roll
28u. 40min
Caramel sauce
1u. 30min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3u. 10min
Espresso caramel sauce
45min
Fruit coulis
10min