Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- butter, to grease
- 6 eggs, separated, at room temperature
- 115 g caster sugar
- 70 g plain flour
- 50 g vegetable oil
Vanilla diplomat mousse
- 10 g titanium strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 330 g milk
- 1 tsp vanilla bean paste
- 60 g caster sugar
- 25 g cornflour
- 4 egg yolks (approx. 65 g)
- 300 g thickened cream
Assembly
- 10 - 12 fresh strawberries, whole, evenly sized, plus extra to decorate (see Tips)
- 160 g fresh strawberries, hulled and sliced to layer
- icing sugar, to dust
- edible flowers, to decorate
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1927.3 kJ / 458.9 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 38.5 g
- Vetten
- 29.7 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 100 mg
Alternatieve recepten
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Raspberry chiffon cake
5h 15min
Angel cake
5h 15min
Boiled Egg Mode
20min
Mini banoffee bombe Alaskas
24j 30 menit
Black forest cake
5 godz.
Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper
72h
Black forest cake
5 godz.
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
20th anniversary ombré cake
4 godz.
Christmas tiramisu
24h 20 min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 godz. 10 min