Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Canelé and coffee ganache
- 450 g milk
- 50 g salted butter, plus extra melted, to brush
- 1 vanilla pod, seeds scraped
- 50 g dry Marsala wine
- 200 g caster sugar
- 100 g plain flour
- 2 eggs
- 2 egg yolks
- ¼ tsp sea salt
- 100 g thickened cream
- 1 ½ tsp instant granulated coffee
- 10 g unsalted butter
- 90 g white chocolate, broken into pieces
Mascarpone icing
- 100 g cream cheese
- 100 g mascarpone cheese
- 10 g icing sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1299.2 kJ / 310.5 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 31.9 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 169.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Waffle cones
35min
Traditional French vanilla canelé
49sa 5 dk
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
10 min
Potato and Rosemary Flatbread (TM5)
1 godz.
Mini triple layer bundts
35min
Traditional French chocolate canelé
49 Std.
Pizza in Bianco
1h 20min
Traditional crème brûlée
25 Std.
Tempered chocolate
40min
ABC muffins
40min
Fudgy chocolate cake
50min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 godz. 10 min