Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Canelé and coffee ganache
- 450 g milk
- 50 g salted butter, plus extra melted, to brush
- 1 vanilla pod, seeds scraped
- 50 g dry Marsala wine
- 200 g caster sugar
- 100 g plain flour
- 2 eggs
- 2 egg yolks
- ¼ tsp sea salt
- 100 g thickened cream
- 1 ½ tsp instant granulated coffee
- 10 g unsalted butter
- 90 g white chocolate, broken into pieces
Mascarpone icing
- 100 g cream cheese
- 100 g mascarpone cheese
- 10 g icing sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1299.2 kJ / 310.5 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 31.9 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 169.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Feijoa jelly
27 godz. 40 min
Croissants
16sa
Coconut chia custard tarts (gut health)
1小时 30 分钟
Fatayer with cheese and mint
2h 15min
Plum and raspberry cobbler
1 Std. 25 Min
Gluten free Classic Polish "tort"
2sa 25 dk
Davidson plum cheesecake slice
2h 45min
Golden baklava
25 godz. 25 min
Sable choux with lime ganache
26h
Caramel feijoa upside down cake
1 Std. 10 Min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4小时 30 分钟
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5 godz. 35 min