Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Canelé and coffee ganache
- 450 g milk
- 50 g salted butter, plus extra melted, to brush
- 1 vanilla pod, seeds scraped
- 50 g dry Marsala wine
- 200 g caster sugar
- 100 g plain flour
- 2 eggs
- 2 egg yolks
- ¼ tsp sea salt
- 100 g thickened cream
- 1 ½ tsp instant granulated coffee
- 10 g unsalted butter
- 90 g white chocolate, broken into pieces
Mascarpone icing
- 100 g cream cheese
- 100 g mascarpone cheese
- 10 g icing sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1299.2 kJ / 310.5 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 31.9 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 169.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apple and cinnamon hot cross buns
2h 20min
Rose Harissa
20min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 40min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter)
1h 40min
Gougères
55min
Fluffy ricotta pancakes
35min
Plum and caramelised chocolate semifreddo
25h
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Neapolitan pizza
1h 30min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 godz. 10 min