Apparaten en accessoires
Tiramisu canelé (Lode Pies)
Voorbereiding. 35min
Totaal 51u. 35min
12 portions
Ingrediënten
Canelé and coffee ganache
-
milk450 g
-
salted butter plus extra melted, to brush50 g
-
vanilla pod seeds scraped1
-
dry Marsala wine50 g
-
caster sugar200 g
-
plain flour100 g
-
eggs2
-
egg yolks2
-
sea salt¼ tsp
-
thickened cream (see Tips)100 g
-
instant granulated coffee1 ½ tsp
-
unsalted butter10 g
-
white chocolate broken into pieces90 g
Mascarpone icing
-
cream cheese100 g
-
mascarpone cheese100 g
-
icing sugar10 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
169.1 mg
Eiwitten
5.2 g
Calorieën
1299.2 kJ /
310.5 kcal
Vetten
18 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
10.4 g
Koolhydraten
31.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Canelé
7 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Basic cheesecake
10u.
Prawn and saffron arancini
25u.
Traditional French vanilla canelé
49u. 5min
Gin cocktail with watermelon ice cubes
24u. 15min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30min
Kaffir lime granita
40min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45min
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
30min
Chocolate and nut babka
3u.
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, using modes)
30min
Traditional French chocolate canelé
49u.
Almond tuiles
30min