Teriyaki deli chicken

Teriyaki deli chicken

4.5 4 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 portions

Ingrediënten

Chicken
  • extra virgin olive oil
    1 tsp
  • sesame oil
    ½ tsp
  • garlic cloves
    2
  • spring onions/green onions trimmed, cut into pieces (4 cm)
    2
  • fresh ginger cut into pieces
    20 g
  • sea salt
    1 tsp
  • chicken breast fillet cut into pieces
    500 g
Teriyaki sauce
  • fresh ginger
    15 g
  • garlic clove
    1
  • water
    250 g
  • mirin
    50 g
  • Vegetable stock paste
    1 tsp
  • gluten free soy sauce
    100 g
  • brown sugar
    150 g
  • gluten free cornflour
    3 tsp
  • sesame seeds toasted
    1 tbsp
  • nigella seeds
    1 tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1498.9 mg
Eiwitten 20.9 g
Calorieën 1072.6 kJ / 256.4 kcal
Vetten 5.1 g
Vezels 0.9 g
Verzadigd vet 0.9 g
Koolhydraten 29.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...