Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Wholegrain Easter bread
- 1 bunch fresh dill, leaves only (approx. 20 g)
- 100 g red onion, cut into halves, plus extra to garnish (cut in rings)
- 300 g milk
- 15 g honey
- 2 ½ tsp dried instant yeast
- 560 g wholemeal plain flour
- 1 egg
- 50 g butter, cut into pieces
- 2 tsp sea salt
Eggs
- 4 eggs, chilled, straight from the fridge
- water, to fill to 1L mark
Assembly
- 1 egg yolk, beaten, to brush
- 100 g mixed salad leaves
- 150 g cooked smoked trout
- freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- ground black pepper
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 447.1 kJ / 106.4 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 3.5 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 222.9 mg
Alternatieve recepten
Almond biscotti
1 Std. 10 Min
Macaroons
40min
Avocado coconut ice cream
12 Std. 10 Min
Pear shrub
48 Std. 35 Min
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
3 Std.
Mini Gugelhupf bundts
Geen beoordelingen
DIY fruit dippers
35min
Almond toffees
1h 45min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2h
Pineapple buns
9h 50min
Almond biscotti
3h 30min
Cheese and tomato bread
3h 5min