Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Wholegrain Easter bread
- 1 bunch fresh dill, leaves only (approx. 20 g)
- 100 g red onion, cut into halves, plus extra to garnish (cut in rings)
- 300 g milk
- 15 g honey
- 2 ½ tsp dried instant yeast
- 560 g wholemeal plain flour
- 1 egg
- 50 g butter, cut into pieces
- 2 tsp sea salt
Eggs
- 4 eggs, chilled, straight from the fridge
- water, to fill to 1L mark
Assembly
- 1 egg yolk, beaten, to brush
- 100 g mixed salad leaves
- 150 g cooked smoked trout
- freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- ground black pepper
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 447.1 kJ / 106.4 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 3.5 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 222.9 mg
Alternatieve recepten
Apple and spice shrub
48 godz. 35 min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2 Std.
Fruit "splice" bombs
24h
Yoghurt with apple and blueberry compote
13 godz.
Candied spiced pumpkin
24h 30 min
Fig and walnut bread
3 godz. 20 min
Mango pudding
12 godz. 15 min
Creamy mango icy poles
8 godz. 15 min
Honey crème caramels
25h 55min
Ricotta and pistachio cheesecake
10min
Honey ice cream
17 Std. 45 Min
Peanut butter gelato (Gelato Messina)
28h