Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panna cotta
- 2 titanium strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 600 g pouring (whipping) cream
- 30 g caster sugar
- 2 orange peel strips (4 cm), peel only, no white pith
- ½ cinnamon quill
- 5 juniper berries, lightly crushed
Orange gin jelly
- 2 titanium strength gelatine leaves
- cold water, for soaking
- 40 g caster sugar
- 80 g gin of choice (see Tips)
- 200 g orange juice, freshly squeezed (approx. 2 oranges)
- 2 orange peel strips (4 cm) peel only, no white pith
- ½ cinnamon quill
- 4 juniper berries, lightly crushed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1700 kJ / 404.8 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 16.9 g
- Vetten
- 36.3 g
- Verzadigd vet
- 23.5 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 25.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8h 20min
Panna cotta
6h 15min
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24h 30 phút
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Traditional crème brûlée
25 godz.
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 Min
Squid ink pasta
1 Std.
Gin and lime pie
3 godz. 10 min