Apparaten en accessoires
Spiced panna cotta with orange gin jelly
Voorbereiding. 10min
Totaal 24u. 35min
6 portions
Ingrediënten
Panna cotta
-
titanium strength gelatine leaves2
-
cold water to soak
-
pouring (whipping) cream600 g
-
caster sugar30 g
-
orange peel strips (4 cm), peel only, no white pith2
-
cinnamon quill½
-
juniper berries lightly crushed5
Orange gin jelly
-
titanium strength gelatine leaves2
-
cold water for soaking
-
caster sugar40 g
-
gin of choice (see Tips)80 g
-
orange juice, freshly squeezed (approx. 2 oranges)200 g
-
orange peel strips (4 cm) peel only, no white pith2
-
cinnamon quill½
-
juniper berries lightly crushed4
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
25.1 mg
Eiwitten
3.7 g
Calorieën
1700 kJ /
404.8 kcal
Vetten
36.3 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
23.5 g
Koolhydraten
16.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ginspiration
11 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2u. 30min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Choux pastry
1u.
Traditional crème brûlée
25u.
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28u. 30min
Smoked trout pâté
3u. 15min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25u. 20min
L&P cheesecake
4u.
Beef tapenade crostini
1u. 40min
Chicken liver pâté
2u. 20min
Moscato panna cotta with pistachios
6u. 25min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26u. 10min