Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panna cotta
- 2 titanium strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 600 g pouring (whipping) cream
- 30 g caster sugar
- 2 orange peel strips (4 cm), peel only, no white pith
- ½ cinnamon quill
- 5 juniper berries, lightly crushed
Orange gin jelly
- 2 titanium strength gelatine leaves
- cold water, for soaking
- 40 g caster sugar
- 80 g gin of choice (see Tips)
- 200 g orange juice, freshly squeezed (approx. 2 oranges)
- 2 orange peel strips (4 cm) peel only, no white pith
- ½ cinnamon quill
- 4 juniper berries, lightly crushed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1700 kJ / 404.8 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 16.9 g
- Vetten
- 36.3 g
- Verzadigd vet
- 23.5 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 25.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beurre blanc
15 Min
Panna cotta
6h 15 min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 Std. 30 Min
Portuguese-style crème brûlée
25min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 Min
Traditional crème brûlée
25h
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 Std. 30 Min
Gin and lime pie
3 godz. 10 min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 Std. 20 Min
Stone fruit galettes
50 min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25sa 15 dk