Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panna cotta
- 2 titanium strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 600 g pouring (whipping) cream
- 30 g caster sugar
- 2 orange peel strips (4 cm), peel only, no white pith
- ½ cinnamon quill
- 5 juniper berries, lightly crushed
Orange gin jelly
- 2 titanium strength gelatine leaves
- cold water, for soaking
- 40 g caster sugar
- 80 g gin of choice (see Tips)
- 200 g orange juice, freshly squeezed (approx. 2 oranges)
- 2 orange peel strips (4 cm) peel only, no white pith
- ½ cinnamon quill
- 4 juniper berries, lightly crushed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1700 kJ / 404.8 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 16.9 g
- Vetten
- 36.3 g
- Verzadigd vet
- 23.5 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 25.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Gougère puffs with salmon mousse
25 godz. 35 min
Smoked salmon mousse
5 Min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 Std. 30 Min
Eggs with herb sauce and Easter cookies
50min
Sabayon
15min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 Std. 15 Min
Persian honeycomb bark
1h 30 min
Pineapple curd (TM6)
20 min
Torta caprese with raspberry jelly
2 godz.
Traditional crème brûlée
25 godz.
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min