Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chilli cherry ripe
- 200 g dark chocolate (70% cocoa), broken into pieces
- 60 g dried sour cherries
- 20 g desiccated coconut
- ½ - 1 tsp dried chilli flakes
Cherry sorbet
- butter, to grease
- 50 g caster sugar
- 500 g black cherries, jarred, drained and frozen in a single layer (see Tips)
- 1 egg white
Coconut gelato
- 100 g caster sugar
- 400 g coconut milk, frozen into ice cube trays (see Tips)
- 200 g double cream
- ½ tsp vanilla bean paste
- 1 pinch salt
- 1 - 2 pinches dried chilli flakes (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2490.1 kJ / 595.1 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 44.5 g
- Vetten
- 28.5 g
- Verzadigd vet
- 20.3 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 48.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Buckwheat Crêpes
Keine Bewertungen
Harissa yoghurt dressing
5 min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter)
1h
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25 min
Pasta e fagioli
26h
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26 Std. 25 Min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4 Std. 20 Min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40 min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 min
Ribollita
50 min
Sage and black garlic butter
10 min
Spicy Margarita Fizz
10 min