Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 1 orange, peel only
- 40 g white sugar
- 100 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 200 g gluten free plain flour, plus extra to dust
- 1 tsp xanthan gum
- 1 egg
- 20 g cold water
Topping
- 120 g white sugar
- 300 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 2 tsp natural vanilla extract
- 260 g gluten free plain flour
- 90 g gluten free cornflour
- ¾ tsp gluten free baking powder
- ½ tsp xanthan gum
Assembly and baking
- gluten free flour, to dust
- 250 g fruit mince (see Tips)
- icing sugar, to dust
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1015.1 kJ / 242.6 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 45.7 g
- Vetten
- 14.9 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 21.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa puddings with raspberry coulis
1h 5min
Fruity pear mince tarts
2 godz. 30 min
Little citrus puddings (Diabetes)
24h 30min
Chocolate and strawberry domes
51 Std.
Christmas Spice Mix
5 min
Gluten free shortcrust pastry
1 godz. 40 min
Gluten free hot cross buns
3h 25 min
Christmas spice mix
5 min
Vanilla paste
10 min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49sa 5 dk
CADA (Fresh muesli)
10 min
Brandy custard (TM6)
15 Min