Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bundt
- 110 g unsalted butter, cut into pieces
- gluten free flour, to dust
- 2 eggs
- 140 g caster sugar
- 10 g grapeseed oil
- 100 g gluten free cornflour
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 pinch salt
- ½ tsp gluten free baking powder
Lemon glaze
- 75 g pure icing sugar
- 10 g lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1608.5 kJ / 384.4 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 51.9 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 56.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2 Std. 40 Min
Magic bean chocolate cake
1 Std. 40 Min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter TM6)
10min
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1 godz. 15 min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Mini chocolate cakes
50 min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 Std. 50 Min