Apparaten en accessoires
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 portions
Ingrediënten
Bundt
-
unsalted butter cut into pieces110 g
-
gluten free flour to dust
-
eggs2
-
caster sugar140 g
-
grapeseed oil10 g
-
gluten free cornflour100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
salt1 pinch
-
gluten free baking powder½ tsp
Lemon glaze
-
pure icing sugar75 g
-
lemon juice10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
56.4 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
1608.5 kJ /
384.4 kcal
Vetten
18.8 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
10.2 g
Koolhydraten
51.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mini cakes
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1hod. 30min.
Date and Nut Balls
20min.
Pickled red onions
1hod. 50min.
Gluten free Classic Polish "tort"
2hod. 25min.
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1hod.
Mini Classic Polish "torts"
2hod. 30min.
Date and oat milk
20min.
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min.
Toasted muesli
1hod. 40min.
Protein-packed paleo loaf
1hod. 10min.
Hawaiian gluten-free pizza
2hod.
Gluten Free Brownies
1hod. 20min.