Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bundt
- 110 g unsalted butter, cut into pieces
- gluten free flour, to dust
- 2 eggs
- 140 g caster sugar
- 10 g grapeseed oil
- 100 g gluten free cornflour
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 pinch salt
- ½ tsp gluten free baking powder
Lemon glaze
- 75 g pure icing sugar
- 10 g lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1608.5 kJ / 384.4 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 51.9 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 56.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1 Std.
Yellow chicken curry with rice
1 Std.
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM6)
Nessuna valutazione
Pastrami
22h 30min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 Std. 20 Min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Portuguese-style crème brûlée
25 Min
Grace's family biscuits
45min
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
35min
Browned lamb mince
20 Min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1 Std. 15 Min
Thirty second whole orange cake
1 Std. 15 Min