Apparaten en accessoires
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 portions
Ingrediënten
Bundt
-
unsalted butter cut into pieces110 g
-
gluten free flour to dust
-
eggs2
-
caster sugar140 g
-
grapeseed oil10 g
-
gluten free cornflour100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
salt1 pinch
-
gluten free baking powder½ tsp
Lemon glaze
-
pure icing sugar75 g
-
lemon juice10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
56.4 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
1608.5 kJ /
384.4 kcal
Vetten
18.8 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
10.2 g
Koolhydraten
51.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mini cakes
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Lemon meringue ice-cream cake
13u. 15min
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2u.
Sugar free strawberry jam
1u.
Piña colada ice cream with grilled pineapple
24u. 25min
Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
1u. 5min
Curry coconut fish with spiced lentils
30min
Orange sponge cake
1u.
Steamed rhubarb (300-450 g)
20min
Fruit Cake
4u. 10min
Vegan fruity dream (TM6)
5min
Fresh fig jam
55min
Christmas Cake (Diabetes)
2u. 45min