Apparaten en accessoires
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter)
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
750 g
Ingrediënten
-
jalapeño chillies (approx.250 g), stems removed10
-
white vinegar200 g
-
water200 g
-
garlic clove1
-
fresh bay leaf1
-
sea salt3 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
sugar3 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 750 g
Natrium
5661.7 mg
Eiwitten
1.8 g
Calorieën
523.2 kJ /
125.1 kcal
Vetten
0.7 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
0.2 g
Koolhydraten
21.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
48u. 20min
Salsa verde
5min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10min
Peeling Ginger (Metric)
5min
Curry powder
10min
Umami paste
5min
Madras curry powder
15min
Celery leaf gremolata
5min
Herb and garlic dip
5min
Turkey roulade with peaches and apricots
2u. 10min