Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g plain flour, plus extra to dust
- 250 g wholemeal plain flour
- 1 ½ tsp sea salt
- 1 ½ tsp bicarbonate of soda
- 450 g buttermilk
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 523 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 0.6 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 348.4 mg
Alternatieve recepten
Rhubarb crumble
45 min
Irish Soda Bread
45 min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55min
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1h 45min
Buttermilk rusks
29h 25 min
Traditional Christmas cake
3 Std. 15 Min
Victoria sponge cake
1h 20 min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7h 30min
Rainbow cabbage rolls with mushroom sauce
2h 40 min
Classic christmas fruit mince
1h 10 min
Christmas mince pies
1hod. 40min
Lamb's fry with bacon
1h 20 min