Gluten-free Bacon and Sweetcorn Muffins

Gluten-free Bacon and Sweetcorn Muffins

4.5 19 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
12 pieces

Ingrediënten

  • tinned sweetcorn drained
    250 g
  • smoked bacon sliced (2 cm)
    240 g
  • olive oil
    10 g
  • unsalted butter diced
    80 g
  • gluten-free self-raising flour
    250 g
  • water
    125 g
  • medium eggs
    4
  • xanthan gum
    1 tsp
  • garlic powder (optioneel)
    ¼ tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 piece

Natrium 258.7 mg
Eiwitten 7 g
Calorieën 1091.6 kJ / 260.9 kcal
Vetten 17.2 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 7.1 g
Koolhydraten 20.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...