Gluten-free Bacon and Sweetcorn Muffins
TM6 TM5

Gluten-free Bacon and Sweetcorn Muffins

4.3 (15 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 250 g tinned sweetcorn, drained
  • 240 g smoked bacon, sliced (2 cm)
  • 10 g olive oil
  • 80 g unsalted butter, diced
  • 250 g gluten-free self-raising flour
  • 125 g water
  • 4 medium eggs
  • 1 tsp xanthan gum
  • ¼ tsp garlic powder (optioneel)
  • ½ tsp fine sea salt

Voeding
per 1 piece
Calorieën
1091.6 kJ / 260.9 kcal
Eiwitten
7 g
Koolhydraten
20.2 g
Vetten
17.2 g
Verzadigd vet
7.1 g
Vezels
1.4 g
Natrium
258.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten