Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Braised Lamb Shanks
- 200 g red wine, full-bodied
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g balsamic vinegar
- 50 g tomato purée
- 100 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp beef stock paste, homemade - 3 sprigs fresh rosemary
- 2 tsp dried oregano
- 110 g onions, quartered
- 3 - 4 garlic cloves, to taste
- 150 g celery stalks, cut in pieces
- 150 g carrots, cut in pieces
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for browning
- 4 lamb shanks (approx. 400 g each)
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4355 kJ / 1047 kcal
- Eiwitten
- 78 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 70 g
- Verzadigd vet
- 27 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 1005 mg
Alternatieve recepten
Jersey Royal Potato Salad
40min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9u.
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Shepherd's Pie
1h 40min
Rolled Shoulder of Lamb
2 godz. 30 min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 godz. 20 min
Sicilian Prawn Salad
40min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 godz. 20 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 godz.