Braised Lamb Shanks

Braised Lamb Shanks

4.7 137 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 20min
4 portions

Ingrediënten

Braised Lamb Shanks
  • red wine full-bodied
    200 g
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • balsamic vinegar
    60 g
  • tomato purée
    50 g
  • water
    100 g
  • beef stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 tsp beef stock paste, homemade, crumbled
  • fresh rosemary
    3 sprigs
  • dried oregano
    2 tsp
  • lamb shanks (approx. 400 g each)
    4
  • onions quartered
    110 g
  • garlic cloves to taste
    3 - 4
  • carrots cut in pieces
    150 g
  • celery stalks cut in pieces
    150 g
  • extra virgin olive oil plus extra for browning
    40 g
  • fine sea salt
    2 pinches
  • ground black pepper
    2 pinches

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 1050.6 mg
Eiwitten 77.2 g
Calorieën 4238.9 kJ / 1013.1 kcal
Vetten 64.5 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 27.2 g
Koolhydraten 17.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...