Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Braised Lamb Shanks
- 200 g red wine, full-bodied
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g balsamic vinegar
- 50 g tomato purée
- 100 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp beef stock paste, homemade, crumbled - 3 sprigs fresh rosemary
- 2 tsp dried oregano
- 4 lamb shanks (approx. 400 g each)
- 110 g onions, quartered
- 3 - 4 garlic cloves, to taste
- 150 g carrots, cut in pieces
- 150 g celery stalks, cut in pieces
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for browning
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4238.9 kJ / 1013.1 kcal
- Eiwitten
- 77.2 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 64.5 g
- Verzadigd vet
- 27.2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1050.6 mg
Alternatieve recepten
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4h
Chinese Pork with Vegetables
1h 20 min
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Smoky Pork and Beans
3h
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3h 20min
Beef in Stout
1h 40min
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1h 10min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Low Carb Lasagne
1h 30min