Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g olive oil
of 20 g oil -
400 - 500
g onions, cut in wedges or sliced (1 cm)
of 400 - 500 g red onions, cut in wedges or sliced (1 cm) - 30 g water
- 2 pinches fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1264 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 8.1 g
- Natrium
- 428 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lightly Browned Onions and Garlic
20 min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20 min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 min
Browned Onions (200 g)
25 min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Sautéed Onions (300 g)
20 min
Caramelised Red Onion Chutney
24 Std.
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Caramelised Onions (200 g)
40 Min