Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g olive oil
of 20 g oil -
200
g onions, cut in wedges or sliced (1 cm)
of 200 g red onions, cut in wedges or sliced (1 cm) - 20 g water
- 2 pinches fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 972 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 406 mg
Alternatieve recepten
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 dk
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 dk
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15 min
Browned Beef Cubes (Medium)
15 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 dk
Browned Shallots (350 g)
25 dk
Lightly Browned Onions and Garlic
20 dk
Caramelised Onions (400-500 g)
50min
Browned Onions (200 g)
25 dk
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20 dk
Sautéed Onions (300 g)
20 dk
Sautéed Onions (170-200 g)
20 dk