Apparaten en accessoires
Caramelised Onions (200 g)
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
1 portion
Ingrediënten
-
20 g oilolive oil20 g
-
200 g red onions, cut in wedges or sliced (1 cm)onions cut in wedges or sliced (1 cm)200 g
-
water20 g
-
fine sea salt2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
406 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
972 kJ /
232 kcal
Vetten
20 g
Vezels
3.6 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sautéed Red Peppers with Onions
25min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20min
Sautéed Shallots (250 g)
20min
Lightly Browned Onions and Garlic
20min
Sautéed Onions and Garlic
20min
Caramelised Onions (400-500 g)
50min
Browned Onions (200 g)
25min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20min
Sautéed Onions (170-200 g)
20min