Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g olive oil
of 20 g oil -
200
g onions, cut in wedges or sliced (1 cm)
of 200 g red onions, cut in wedges or sliced (1 cm) - 20 g water
- 2 pinches fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 972 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 406 mg
Alternatieve recepten
Sautéed Leeks (170-200 g)
20min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Sautéed Red Peppers with Onions
25min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min
Sautéed Onions (170-200 g)
20min
Caramelised Onions (400-500 g)
50 dk
Sautéed Onions and Garlic
20min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20min
Sautéed Onions (300 g)
20min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15 Min
Browned Onions (200 g)
25min