Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, cut in one piece that fits in narrow part of feeder
- 250 g chestnut mushroom, whole, stem removed
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 30 g extra virgin olive oil
- ½ lemon, finely grated zest and 30 g juice
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground white pepper
- 5 g fresh parsley leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 474 kJ / 113 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 253 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stir Fried French Beans
15min
Pickled Grated Carrots (TM6)
45min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15min
Celeriac Remoulade (TM6)
Brak ocen
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Vegetable and Seaweed Tartare
45min
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
30min
French Onion Soup (TM6)
1h
Cafe-style miso mushrooms
25min
Stracciatella Soup
30min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5h 20 min.