Apparaten en accessoires
Mushroom Carpaccio
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut in one piece that fits in narrow part of feeder30 g
-
chestnut mushroom whole, stem removed250 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
extra virgin olive oil30 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice½
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
fresh parsley leaves5 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
253 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
474 kJ /
113 kcal
Vetten
10 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® Cutter
27 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze
1u. 5min
Radish, Carrot and Coriander Salad
15min
Radish, Carrot and Coriander Salad (TM5)
Geen beoordelingen
Avocado Tuna Salad
5min
Fish and Avocado Loaf
2u.
New potato and asparagus salad with dill pesto
40min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50min
Sicilian Shrimp Salad
30min
Sautéing Shrimp
15min
Maple and Spice Glazed Ham
2u. 20min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4u. 50min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2u. 10min