Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinated Tuna
- 500 - 600 g tuna, sashimi grade, raw, diced (1 cm)
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 garlic clove
- 30 g soy sauce
- 25 g sesame oil
- 15 g rice vinegar
- 5 g toasted sesame seeds
- 1 spring onion, thinly sliced (5 mm)
Sriracha Mayonnaise
- 200 g mayonnaise
- 20 - 30 g sriracha sauce, to taste
- 20 g freshly squeezed lime juice
Assembly
- 260 g white cabbage, cut in pieces (5 cm)
- 10 g fresh coriander leaves, plus extra roughly chopped for garnishing
- 3 spring onions, cut in pieces (3 cm)
- 150 g Japanese rice crackers
- 1 avocado, diced (1 cm)
- black sesame seeds, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1801 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 min
French Brunch
Geen beoordelingen
Tuna avocado bowl
45 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
10u. 55min
Pico De Gallo
15 min
Salmon tartare
25 min
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min
Teriyaki Salmon Burgers
45 min
Peruvian Ceviche
1h 15min
Summer Rolls with Peanut Sauce
1h