Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinated Tuna
- 500 - 600 g tuna, sashimi grade, raw, diced (1 cm)
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 garlic clove
- 30 g soy sauce
- 25 g sesame oil
- 15 g rice vinegar
- 5 g toasted sesame seeds
- 1 spring onion, thinly sliced (5 mm)
Sriracha Mayonnaise
- 200 g mayonnaise
- 20 - 30 g sriracha sauce, to taste
- 20 g freshly squeezed lime juice
Assembly
- 260 g white cabbage, cut in pieces (5 cm)
- 10 g fresh coriander leaves, plus extra roughly chopped for garnishing
- 3 spring onions, cut in pieces (3 cm)
- 150 g Japanese rice crackers
- 1 avocado, diced (1 cm)
- black sesame seeds, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1801 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Teriyaki Salmon Burgers
45min
Fish Tacos
45min
Peruvian Ceviche
1 Std. 15 Min
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40min
Salmon tartare
25 Min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25 Min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 Min
Chicken Tacos al Pastor
45min
Margarita
10 Min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35min
Cucumber Margarita
10 Min
Lavender Fizz
1 godz. 5 min