
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lemonade
- 90 g sugar adjust to taste
- 2 lemons preferably organic, unpeeled
- 800 g cold water
Express Red Berry Dessert
- 80 - 100 g sugar
- 400 - 500 g mixed frozen red berries or other frozen fruit of your choice, in pieces (3-4 cm)
- 50 g lemon juice
- 2 egg whites
- 150 g milk
Basic Dough
- 120 g milk plus extra for brushing
- 15 g fresh yeast
- 15 g vegetable oil
- 1 egg
- 25 g sugar
- 250 g bread flour
- 1 pinch salt
-
50
g mixed whole nuts chopped
of 50 g chorizo sliced - 100 g water
Feta Cheese and Yoghurt Dip
- 1 garlic clove
- ½ fresh chilli finely chopped (1 mm)
- 400 g feta cheese in pieces (4 cm)
- 1 tsp sweet paprika powder
- 100 g Greek yoghurt
- 1 tbsp lemon juice
- 50 g olive oil plus extra for sprinkling
- ¼ tsp freshly ground pepper
Risotto with Parmesan Cheese
- 40 g Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)
- 1 shallot (approx. 30 g)
- 40 g butter
- 10 g extra virgin olive oil
- 320 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)
- 60 g dry white wine
- 820 g water
-
1
stock cube (for 0.5 l) meat or vegetable
of 1 heaped tsp stock paste, homemade - ½ - 1 tsp salt adjust to taste
- Voeding
- per 10 portions
- Calorieën
- 6276.5 kcal / 26261 kJ
- Eiwitten
- 169.6 g
- Vetten
- 249.4 g
- Koolhydraten
- 847.1 g
- Vezels
- 32.5 g
- Verzadigd vet
- 107.5 g
- Natrium
- 6632.7 mg