Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sauce
- 100 g olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp barley malt extract
- 1 lemon, finely grated zest and juice
Salad
- 200 g dried green lentils
- 1000 g water, plus extra for soaking
- 1 tsp fine sea salt
- 200 g millet grains
- 450 g pomegranate seeds, or to taste
- 20 g fresh coriander, leaves only
- 10 g fresh parsley, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1046 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 dk
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Vegetable Oat Bake
1sa 15 dk
Kale Meat(less) Balls
30 dk
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 dk
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 dk
Quinoa Salad
35 dk
Coconut Creamed Kale
20 dk
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 dk
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 dk
Chickpea Pancakes
20 dk