Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sauce
- 100 g olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp barley malt extract
- 1 lemon, finely grated zest and juice
Salad
- 200 g dried green lentils
- 1000 g water, plus extra for soaking
- 1 tsp fine sea salt
- 200 g millet grains
- 450 g pomegranate seeds, or to taste
- 20 g fresh coriander, leaves only
- 10 g fresh parsley, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1046 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Puy Lentil Dip
45min
Slow-cooked Aubergine and Split Pea Curry
14 Std. 45 Min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1h 30 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 Std.
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 Std.
Oat Pancakes with Peanut Milk
8 Std. 55 Min