Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sauce
- 100 g olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp barley malt extract
- 1 lemon, finely grated zest and juice
Salad
- 200 g dried green lentils
- 1000 g water, plus extra for soaking
- 1 tsp fine sea salt
- 200 g millet grains
- 450 g pomegranate seeds, or to taste
- 20 g fresh coriander, leaves only
- 10 g fresh parsley, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1046 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1sa 35 dk
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Green Goddess Quinoa Salad
40 min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20min
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1h 20 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Bolivian Rice Pilaf
45 min
Colourful Quinoa Salad
40 min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 min