Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g carrots, cut in pieces
- 50 g roasted peanuts, unsalted
- 25 g sunflower oil
- 10 sprigs fresh chives, finely chopped (2 mm)
- 1500 g water, plus warm water for softening
- 50 g rice vermicelli
- 120 g tinned beansprouts, drained
- 8 spring roll rice paper (Ø 16 cm)
- 50 g iceberg lettuce leaves, chopped in small pieces
- 16 fresh basil leaves, roughly chopped
- 16 fresh mint leaves, roughly chopped
- 80 - 100 g cooked, peeled prawns
- 2 - 3 Tbsp fish sauce, to taste
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 801 kJ / 192 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Monkfish and prawn soup
1 godz.
Strawberries and Cream (TM5)
20 min
Salmon tartare
10 min
Seafood Pozole
1h 15min
Chawanmushi
1h 15min
Vegetable Spring Rolls
2 godz. 10 min
Chinese Noodles with Vegetables
35 min
Salt Cod Fritters
45 min
Summer Rolls with Peanut Sauce
1 godz.
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 Min
Prawn Tempura Rolls
2 godz. 40 min
Edamame and Spinach Dip
5min