Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g carrots, cut in pieces
- 50 g roasted peanuts, unsalted
- 25 g sunflower oil
- 10 sprigs fresh chives, finely chopped (2 mm)
- 1500 g water, plus warm water for softening
- 50 g rice vermicelli
- 120 g tinned beansprouts, drained
- 8 spring roll rice paper (Ø 16 cm)
- 50 g iceberg lettuce leaves, chopped in small pieces
- 16 fresh basil leaves, roughly chopped
- 16 fresh mint leaves, roughly chopped
- 80 - 100 g cooked, peeled prawns
- 2 - 3 Tbsp fish sauce, to taste
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 801 kJ / 192 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55min
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1h
Kimchi Pancakes (Hestan Cue™)
50min
Crispy Korean Tofu
1h 20 min
Kimchi
51 Std.
Japanese Mayonnaise (Kewpie Style)
15min
Sushi Rice
55min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1h 35 min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 Min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 Min
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40min
Summer Rolls with Peanut Sauce
1h