Apparaten en accessoires
Pistachio Pesto
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
12 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
garlic clove1
-
lemons thin peelings of skin of both, juice of 12
-
pistachio nuts, unsalted, peeled30 g
-
fresh basil leaves60 g
-
extra virgin olive oil120 g
-
salt or to taste½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
3 g
Calorieën
647 kJ /
157 kcal
Vetten
16 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Add Some Sauce!
11 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
American Style Blue Cheese Dressing
5min
Cauliflower, Pickled Apple, Beetroot and Ragstone
3u. 45min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1u. 15min
Quince Tart
50min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1u.
Veal in tuna sauce
13u.
Salmorejo
10min
Stuffed Picnic Loaf
4u. 50min
Salmorejo
2u. 10min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2u. 35min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min