Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 2 lemons, thin peelings of skin of both, juice of 1
- 30 g pistachio nuts, unsalted, peeled
- 60 g fresh basil leaves
- 120 g extra virgin olive oil
- ½ tsp salt, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 647 kJ / 157 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine and Almond Dip
20 phút
Pineapple parcels
Geen beoordelingen
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Buckwheat Lasagne
1 Std. 40 Min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1h
Spanish King's Cake- Miniroscón de Reyes
3h
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 Min
Cevapcici with Ajvar (Balkan sausage with Aubergine and Pepper Dip)
2h
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Geen beoordelingen
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 phút