Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 2 lemons, thin peelings of skin of both, juice of 1
- 30 g pistachio nuts, unsalted, peeled
- 60 g fresh basil leaves
- 120 g extra virgin olive oil
- ½ tsp salt, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 647 kJ / 157 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beurre blanc
15 min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Pea Gazpacho
4 Std. 15 Min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Lime Fruit Dressing
10 min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 Min
Beurre Blanc
20 min
Smoked Salmon Rolls
1h 20min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min