Apparaten en accessoires
Pistachio Pesto
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
12 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
garlic clove1
-
lemons thin peelings of skin of both, juice of 12
-
pistachio nuts, unsalted, peeled30 g
-
fresh basil leaves60 g
-
extra virgin olive oil120 g
-
salt or to taste½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
3 g
Calorieën
647 kJ /
157 kcal
Vetten
16 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Add Some Sauce!
11 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Tahini
25min
Asparagus Risotto
45min
Black Ravioli with Sea Bass
1u. 45min
Gazpacho
1u. 15min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1u. 40min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3u.
Bloody Mary Soup
25min
Sun-dried tomato tartare
15min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1u.
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1u.
Sweet Raisin Pancake - Kaiserschmarrn
35min