Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g coconut oil
- 120 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 350 g kale, cut in bite-sized pieces, tough stems removed
- 240 g coconut milk
- ½ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 541 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 11.7 g
Alternatieve recepten
Dill Stuffed Peppers
5min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1 Std.
Portuguese Leeks
45min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2 godz. 35 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Fennel Risotto
35 Min