Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 slices bread, torn in pieces
- 820 g water
- 500 g green beans, ends trimmed
- 100 g red onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 60 g extra virgin olive oil
- 250 g potatoes, diced (2.5 cm)
- 2 heaped tsp fresh parsley leaves
- 170 g mushrooms, sliced
- 450 g milk
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 1 heaped tsp fine sea salt
- ½ tsp ground white pepper (optioneel)
- ½ tsp ground black pepper (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 615 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3h 20min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15 min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1h 30min
Carrot and Peanut Bake
55min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 Min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1h 40min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30min
Low Carb Breakfast Frittata
40min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15 min
Turkey Burgers with Caramelised Onion and Pepper
30min
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20 min