Apparaten en accessoires
Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 portions
Ingrediënten
-
fresh dill leaves only10 g
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
basmati rice350 g
-
frozen green baby lima beans400 g
-
saffron threads1 tsp
-
oil30 g
-
feta cheese crumbled200 g
-
pomegranate seeds50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
13 g
Calorieën
1656 kJ /
395 kcal
Vetten
14 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
53 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
persian vegetarian
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Varoma Pizza
1u.
Tabbouleh
2u. 15min
Garlic and White Bean Stew
50min
Chickpea Sundal
6u. 45min
Veggie 'Burritos'
20min
Quinoa Salad
35min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2u. 35min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20min
Pearl Barley and White Bean Stew
1u.
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Asparagus and Pea Pasta
20min