Apparaten en accessoires
Saag Paneer
Voorbereiding. 30min
Totaal 13u.
1 portion
Ingrediënten
Paneer
-
whole milk1500 g
-
white vinegar4 Tbsp
Spinach
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
onions halved50 g
-
garlic cloves15 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
unsalted butter diced20 g
-
single cream100 g
-
fresh spinach leaves400 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice to taste
-
vegetable oil for frying
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
16 g
Calorieën
1678 kJ /
401 kcal
Vetten
26 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
28 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Palak Paneer
45min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Dal Makhani
9u. 30min
Aloo Beetroot Tikki
1u.
Tarka Dal
9u. 5min
Paneer Makhani
1u.
Chhole (chickpea curry)
35min
Lentil Curry (Dahl)
30min
Coriander Chutney
5min
Coconut Dhal
20min
Pudla with Spinach and Paneer
1u.
Chana Masala
45min