Stuffed Seitan Roll with Champagne Rice

Stuffed Seitan Roll with Champagne Rice

4.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 45min
4 portions

Ingrediënten

Seitan Roll
  • onions quartered
    100 g
  • garlic cloves
    2
  • ground black pepper
    2 tsp
  • soy sauce
    30 g
  • tinned kidney beans drained (drained weight)
    100 g
  • fresh parsley leaves
    30 g
  • vital wheat gluten
    200 g
  • water
    1100 g
  • courgette thickly sliced lengthways (see tip)
    1
  • carrot thickly sliced lengthways (see tip)
    1
  • celery stalk
    1
  • fresh basil leaves
    10 g
  • hard cheese cut in pieces (2 cm)
    60 g
  • bread torn in pieces
    40 g
  • medium egg
    1
Champagne Rice
  • olive oil
    30 g
  • shallots
    30 g
  • garlic cloves
    2
  • water
    500 g
  • Champagne
    500 g
    white sparkling wine, (e.g. Cava, Prosecco)
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground turmeric
    ½ tsp
  • long grain rice
    350 g
  • pecan nuts
    50 g
  • banana sliced
    50 g
  • fresh chives chopped
    1 Tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1196.3 mg
Eiwitten 55.5 g
Calorieën 3965.8 kJ / 947.9 kcal
Vetten 25.2 g
Vezels 7.1 g
Verzadigd vet 5.7 g
Koolhydraten 103.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...