Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine

4.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 30min
4 portions

Ingrediënten

  • pork tenderloin room temperature, approx. Ø 5-6 cm
    500 g
  • bacon
    8 slices
  • garlic cloves
    2
  • onion quartered
    60 g
  • red peppers cut in pieces (3 cm)
    200 g
  • olive oil
    20 g
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • double cream
    200 g
  • water
    700 g
  • tomato purée
    20 g
  • sweet smoked paprika
    5 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l)
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • Marsala wine, sweet or dry
    30 g
  • caster sugar
    1 tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • dried linguine pasta
    300 g
  • cream cheese
    80 g
  • crème fraîche
    80 g
  • fresh parsley leaves finely sliced, for garnishing

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1186.1 mg
Eiwitten 39.8 g
Calorieën 4529.9 kJ / 1082.7 kcal
Vetten 66.9 g
Vezels 6.2 g
Verzadigd vet 28.8 g
Koolhydraten 78.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...