Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- vegetable oil, for greasing
-
80
g Parmesan cheese, cut in pieces that fit in feeder
of vegetarian hard cheese, cut in pieces that fit in feeder - 600 g potatoes, peeled, cut in pieces that fit in feeder
- 1 tsp fine sea salt
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra for garnishing
- 150 g double cream
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp smoked paprika
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 5475.6 kJ / 1308.7 kcal
- Eiwitten
- 44.5 g
- Koolhydraten
- 115.3 g
- Vetten
- 77 g
- Verzadigd vet
- 47.7 g
- Vezels
- 14.3 g
- Natrium
- 3521.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake Brownies
1 godz. 55 min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15 Min
Fermented Onions (with Cutter)
72 godz. 30 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10 Min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5) Metric
30 Min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Rosemary and Sea Salt Bread
1 godz. 55 min
Smoked Salmon Pâté
5 Min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 Min