Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward), ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)
- water, for soaking
-
1
tsp garlic powder
of onion powder - 1 tsp dried parsley
- ½ tsp ground smoked paprika
- ½ tsp fine sea salt, plus 1 pinch
- vegetable oil, for frying
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh parsley leaves
- 150 g plain yoghurt
- 20 g mayonnaise
- 20 g ketchup
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1141 kJ / 272.7 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 21.5 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 189.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM6)
Geen beoordelingen
Black Ravioli with Sea Bass
1h 45min
Frozen Fruit Sorbet
5 min
Courgetti Carbonara
40min
Buddha Bowl with Chicken (TM5)
1 godz.
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13u. 15min
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet (TM6)
20min
Chicken Nuggets and Chips
1 godz. 15 min
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20min
Best Basic Houmous
5 min